© Created by Kamil Majchrzak. All rights reserved.

  • w-facebook

Oslo Gulvavretting, Pumpebil Gulvavretting Oslo, Epoxy Oslo, Snekkring Oslo, Oppussing av bad Oslo, Maling Oslo, Mikrosement Oslo, Polsk Handverker Oslo, Dyktig Handverker Oslo

TJENSTER

KM Entreprenor utfører all arbeid i våtrom etter byggebransjens våtromsnorm - BVN.  
Vi holder kontakten med rørleggere og elektrikere , og kan på den måten sørge for en effektiv arbeidsflyt. 

Vi utfører alle typer av snekkring arbeid i virkingsomfang som lettvegger, gulvlegging, bygging av terrasser, montering av kjokken, montering av dør og vinduer. 

Vi utfører maling prosjekter i Oslo og Akershus. 
Vi tilbyr innvendig malerarbeid, utvendig malerarbeid og fasadebehandling.
Kvalitet er veldig viktig for oss.

GULVAVRETTING

Vi utfører gulvavretting i Oslo og Akershus på alt fra små boliger til store byggeprosjekter. Vi har høykompetanse på gulvavretting på alle typer gulv, hovedsakelig på betongdekker og hulldekker. Vi utfører også avretting på tregulv, gulv med vannbåren varme og gulv med varmekabler.

STEINLEGGING

Mikrosement bruker vi til dekorering av gulv og vegger til imponerende resultat. Mikrosement er veldig sterk og påføres i tynne strøk på ca. 1-2mm. Materialet har høy klebeevne og kan brukes på gamle fliser.

Vi tilbyr steinlegging i Oslo som bellegningstein, skifer, bygging av støttemur og muring.

Vi tilbyr et bredt utvalg av herdeplastbaserte gulvbelegg, egnet for bruk i en rekke industrielle- og komersielle markeder. For beste resultat vi sliper betong med diamant pad.

Vi salger og monterer av vinduer i Oslo og Akershus. Vi tilbyr vinduer i beste kvalitet og gunstig priser. Bestil gratis befaring og  opmaling nå.